Cum a fost snopită în bătaie Bianca Drăgușanu de un interlop din Târgu Jiu
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp

Bianca Drăgușanu a rememorat, zilele trecute, relația tumultuoasă pe care a avut-o cu unul dintre foștii ei iubiți.

Autor: Sorina Ceugea

[caption id="attachment_333635" align="alignleft" width="310"] www.cancan.ro[/caption]

Deși a evitat să-i dea numele atunci când a afirmat că a snopit-o în bătaie de nenumărate ori, toate indiciile duc la Coco Păun, un interlop de temut în Târgu Jiu.

Bianca și Păun au avut o relație în urmă cu aproape 10 ani, iar vedeta, pe atunci în vârstă de 22 de ani, lua bătaie frecvent de la acesta din urmă.

De altfel, după una dintre "corecțiile" pe care le-a primit de la fostul iubit, Bianca a depus plângere la politie împotriva lui. La acel moment, Păun era eliberat condiționat și a amenințat-o pe Drăgușanu, aflată pe patul de spital, să-și retragă plângerea.

Potrivit ziarelor locale din Târgu Jiu, Coco Păun și Bianca Drăgușanu au avut o relație cu năbădăi, și nu se puține ori s-a scris că blondina era bătută crunt de acesta.

De altfel, roșcata, acum iubita lui Victor Slav, a recunoscut în trecut că relația ei cu Păun a fost mai zbuciumată, dar nu a vorbit niciodată despre faptul că acesta ar fi bătut-o.

"De 1 martie, Păun a invitat-o pe Anca Bianca Drăgușanu la Târgu Jiu. Cei doi s-au certat, iar fata s-a ales cu o bătaie zdravănă  Ea a fost pusa într-un taxi în Târgu Jiu și dusă la Petroșani  unde s-a și internat în spital. Când părinții au văzut în ce stare este fiica lor, au decis sa anunțe Politia. Fata a spus cum a fost agresată de Coco Păun de mai multe ori", au scris cei de la Gazeta de Sud, în martie 2004.

Ieri, ea a afirmat, în direct la Happy Hour, că a fost sechestrată, bătută si umilită de Coco Păun și că a avut nevoie de luni întregi de terapie pentru a-și reveni din urma traumelor prin care a trecut. Mai mult, pentru că a fost lovită cu bocancii, Bianca a început să aibă probleme cu picioarele și a cheltuit, după cum a spus chiar ea, sute de milioane pe la medici, pentru a afla de ce are dureri mari atunci când merge.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel