Urmărește emisiunea live
Cum a fost răsfățat Nikos Papadopoulos în carantină. ”La revedere, Techirghiol, am ieșit”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
Artistul Nikos Papadopoulos a fost răsfățat la centrul balnear de la Techirghiol. Iată ce a scris pe o rețea de socializare despre tratamentul primit acolo. 

Nikos Papadopoulos a ieșit din carantina instituționalizată de 14 zile. Artistul de muzică grecească s-a întors în țară din Grecia și a fost dus la un hotel din Techirghiol. Astăzi artistul a plecat acasă și a scris pe Facebook cum a fost răsfățat în timpul izolării. 

”La revedere, Techirghiol, am ieșit din carantină!!!! Sincer, mi-ar fi plăcut să petrec aici o minivacanță, la o cură de nămol sapropelic, însă a fost imposibil. Regulile carantinării presupun să stai doar în cameră, fără să ieși nici măcar pe hol!!!! O camera celebră, prin care de-a lungul vremurilor au trecut mari oameni de arta și cultură! Oricum, la nămol era închis!!! Așa că îmi pare bine că am plecat!!! Îi mulțumesc doamnei directoare Roxana Almășan pentru că m-a găzduit în apartamentul celebrităților și doamnei bucătărese șefe, care m-a răsfățat atât cu o mâncare foarte bună!!!! Ce bine e în libertate!!!!”, a scris Nikos Papadopoulos pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel