Cum a fost Corneliu Vadim Tudor la un pas să piardă BAC-ul
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a povestit pentru ziarulring.ro, cum a fost la un pas să nu intre în examenul de bacalaureat din pricina unui profesor care-i făcea zile negre.

Corneliu Vadim Tudor a fost aproape să rateze Bacalaureatul. Europarlamentarul a dat BAC-ul în iunie 1967 şi a ajuns cu peripeţii la examen fiind nevoit să se mute de urgenţă de la "Sf. Sava" la Liceul Mihai Eminescu din Bucureşti.

"Eu am dat BAC-ul în iunie 1967, la Liceul Mihai Eminescu din Capitală, deşi făcusem Liceul la Sf. Sava. A trebuit să mă mut de urgenţă pentru că al meu coleg de bancă s-a sinucis din cauza profesorului de fizică. A venit Procuratura, a anchetat o sinucidere prin spânzurătoare. Eu le-am spus anchetatorilor că din cauza acelui profesor s-a sinucis. Profu' de fizică m-a luat la ochi şi îmi dădea numai nota 2 la fizică. Dacă rămâneam la Sf. Sava, riscam să pierd anul, riscam să pierd ciclul de 11 clase, că aşa era pe-atunci. Aşa că, de urgenţă, m-am mutat la Liceul Eminescu şi acolo am dat bacalaureatul", a spus Corneliu Vadim Tudor.

Vadim Tudor a mai spus că a fost  coleg cu Corina Chiriac şi Sorin Roşca Stănescu, însă nu și-a luat meditatori pentru că nu avea nevoie. "Eu am fost un copil minune, la şase ani aveam caiete de versuri", a mai adăugat Corneliu Vadim Tudor pentru ziarulring.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel