Cum a ajuns Rosie Huntington-Whiteley să o înlocuiască pe Megan Fox în Transformers: Dark of the Moon
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
rosie-huntington-whiteley
rosie-huntington-whiteley

Când s-a anunţat că Megan Fox nu va mai juca în cea de a treia parte a filmului Transformers, "Transformers: Dark of the Moon" şi că actriţa va fi înlocuită de un model Victoria's Secret, fără experienţă în actorie, multă lume a fost surprinsă, înclusiv cel care i-a oferit rolul.

"Niciodata nu aş fi angajat un model. Nu mi-ar fi dat prin cap aşa ceva.", a spus Michael Bay, regizorul celor trei filme Transformers. Totuşi, el i-a oferit rolul frumoasei blonde, spre dezamăgirea a 500 de fete prezente la casting.

După un tur de presă în 2009, în care Megan Fox şi Michael Bay s-au înţepat unul pe celălalt, în luna Mai a anului 2010 a fost anunţată plecarea actriţei din echipă, ceea ce a declanşat o cursă mondială pentru a găsi pe cineva care să joace rolul lui "Carly", partenera lui Shia LaBeouf în film.

Mai multe actriţe cunoscute au fost propuse pentru rol, printre care Gemma Arterton, Zoe Saldana, Ashley Greene, şi Hayden, dar Bay voia altceva.

"Înclocuind-o pe Megan, am luat decizia de a veni cu ceva nou, proaspăt. Când oferi ceva nou publicului, acesta se grăbeşte să descopere", a mai zis regizorul.

Deşi Rosie Huntington-Whiteley nu a mai jucat până acum într-un film, ea mai mai lucrat cu Michael Bay, pentru o reclamă la Victoria's Secret, regizată de acesta.

Pentru că şi-a amintit de ea, regizorul a contactat-o prin email şi a întrebat-o dacă vrea să participe la casting.

"Poate sună nebuneşte, dar asta ar putea fi o şansă care îţi va schimba viaţa.", scria în mesajul lui Michael.

Deşi Huntington-Whiteley nu a fost mulţumită de prestaţia ei de la audiţii, a primit rolul în film.

"După audiţii am chemat-o să filmeze cu Shia LaBeouf. Am filmat şase ore si apoi am semnat contractul"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel