Crin Antonescu: Sunt pur și simplu stupefiat!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Crin Antonescu a reacționat după ce Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, l-a acuzat pe senatorul PNL că a cumpărat de la fiul fostului șef SRI un apartament subevaluat, iar restul de bani ar fi fost achitați de o societate comercială.

„Nu am habar – aflu de la dumneavoastră de această aberaţie. Nici n-o cunosc (pe Alina Măgureanu – n.r.), dacă nu cumva suntem sau am fost vecini în blocul în care locuim. Nici n-o cunosc măcar – vă spun: n-am cunoscut-o pe doamna respectivă şi n-am absolut habar de toate chestiile astea. Şi, bineînţeles, orice astfel de acuzaţii sunt aberante şi lipsite de temei”, a declarat Crin Antonescu, potrivit psnews.ro.

Întrebat dacă ar putea exista vreun interes ascuns în spatele acestor denunţuri, Crin Antonescu a replicat: „Habar n-am – sunt stupefiat! Sunt pur şi simplu stupefiat! Nu m-a anunţat nimeni nimic oficial. Sunt pur şi simplu descumpănit – o asemenea aberaţie n-am mai auzit. Cât priveşte pe Chiliman şi pe Oprescu, cu Chiliman chiar am fost mari prieteni”, a încheiat ironic fostul șef al PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel