Crin Antonescu:Avem cel puțin trei propuneri pentru funcția de prim-ministru
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
crin antonescu
crin antonescu

Crin Antonescu a declarat că a fost mandatat de Consiliul Național Executiv al partidului să discute cu PSD despre numirea unui premier, în eventualitatea în care "Sunt mandatat de Consiliul Naţional Executiv să discut propuneri pentru primul-ministru. Avem câteva variante, cel puţin trei. Nu le fac publice în acest moment din eleganţă faţă de partener, le voi face cunoscute în discuţiile cu PSD. E vorba de personalităţi independente, recunoscute, cu prestigiu profesional, public, oameni care ar putea să conducă un guvern de criză în situaţii de criză", a spus Antonescu, citat de Mediafax

El a arătat că PNL are în vedere doar persoane independente politic pentru funcţia de premier.

"Sunt doar persoane independente. După ce convenim această problemă, putem să ajungem la o anumită structură a Guvernului şi, dacă mergem pe formula unui guvern politic, cei care vom participa la această majoritate ne asumăm, proporţional cu ponderea în Parlament, e firesc, anumite ministere, şi asta o facem cu oameni politici. În cazul nostru lucrurile sunt simple, noi avem un Cabinet alternativ", a spus Antonescu.

Întrebat dacă acceptă varianta în care Victor Ponta sau Florin Georgescu să preia funcţia de premier, Antonescu a răspuns negativ. "Nu am dat nume. Le voi da partenerilor", a spus Antonescu, el precizând că şi varianta Iohannis intră în calcul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel