Crime+Investigation în luna mai: „Secretele sectelor poligame”, „Primele 48 de ore” și „Crimele de la ferma Little Bridge”
Data publicării:
Autor: Claudia Calotă
WhatsApp
În luna mai, la Crime+Investigation, îi urmărește pe detectivii criminaliști luptându-se cu timpul pentru a rezolva cazurile în noi episoade ale serialului „Primele 48 de ore”, expunem realitățile șocante ale vieții în cadrul unor culte poligame din Statele Unite ale Americii în „Secretele sectelor poligame” și aflăm povestea șocantă a prădătorului sadomasochist Mark Brown în „Crimele de la ferma Little Bridge”.

Primele 48 de ore | Sezonul 25C

Din 6 mai, de luni până vineri, de la ora 22:15
Titlul original: The First 48
(7x60, 1x120)
https://www.dropbox.com/scl/fo/x1y1hhcp0qxjdsuoo0u9u/h?rlkey=3ladmqdnxvzjca4yafr8w7pxt&dl=0

În medicină este numită „ora critică”. În anchetele penale, vorbim despre „primele 48 de ore”. Întrebați orice detectiv – absolut toți vă vor spune că, dacă nu au o pistă, un suspect sau o arestare în 48 de ore de la producerea evenimentului, șansele lor de a rezolva cazul sunt reduse la jumătate.Cu o grafică stilizată care aproprie seria de formatul unei drame de televiziune, decât al unui reality show, „Primele 48 de ore” îi urmărește pe detectivii criminaliști în aceste ore critice, luptându-se cu timpul pentru a rezolva cazurile.Fiecare episod de o oră îi prezintă pe unii dintre cei mai buni detectivi criminaliști, pe măsură ce urmăresc cazuri complicate, în ritm alert, ce se intensifică din ce în ce mai mult odată cu trecerea celor 48 de ore critice.

Secretele sectelor poligame

Premiera sâmbătă, 11 mai, de la ora 22:15
Titlul original: Secrets Of Polygamy
(10X60')
https://www.dropbox.com/scl/fo/7m1446og5qo6t2zfgzx04/AEz_vh-jBTgRwcOD3bnZji0?rlkey=no5whhezqr7quzdzvjjw5hn9s&dl=0

Serialul documentar expune realitățile șocante ale vieții în cadrul unor culte poligame ca Biserica Fundamentalistă a lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă (FLDS), clanul Kingston sau „Ordinul”, cunoscut oficial și sub numele de Societatea Cooperativă a Comitatului Davis, și Frații Uniți Apostolici (AUB). Prin interviuri în profunzime cu foști membri și fotografii și înregistrări audio exclusive, investigatorul Matt Browning face lumină asupra acestor grupuri în care bărbați puternici dețin controlul asupra a mii de oameni prin frică și guvernare absolută.

Crimele de la ferma Little Bridge

Începe 19/05, duminică @21:15 CET
Titlul original: Murders At Little Bridge Farm
(2X60')
https://www.dropbox.com/scl/fo/mtrdbtuoylc4bq4fnql9m/ABIZQzeU_Nlr8qEt3NH7NZQ?rlkey=v1d136ft5iph2m4149cvrwv7v&dl=0

Aceasta este povestea șocantă a prădătorului sadomasochist Mark Brown, a vieții sale duble și a investigației fără precedent a poliției care a scos la iveală crimele sale. Răsturnările de situație ale acestei anchete duc poliția în fundături și la numeroși suspecți, până când indiciile lăsate în urmă de acesta le oferă în cele din urmă poliției o descoperire, scoțând la iveală o poveste șocantă despre două mame singure disperate, vieți duble și crimă.


Despre Crime+Investigation®
Crime+Investigation® dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș.
Fiecare călătorie este personală și emoțională, fiind completată de poveștile anchetatorilor, experților și a victimelor și apropiaților acestora. Crime+Investigation® este disponibil la nivel internațional în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel