Crimă cu intrigă sexuală în comuna Alexandrei Măceșanu. Și-a găsit sfârșitul în șanț, bătut şi dezbrăcat
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
O crimă ce ar fi pornit de la o propunere deocheată s-a produs în județul Olt, în comuna de origine a Alexandrei Măceșanu. 

Un bărbat a fost bătut cu sălbăticie, până și-a dat ultima suflare, de prietenul său de pahar. Acuzatul, un bărbat de 42 de ani, a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. 

Crima a avut loc în comuna olteană Dobrosloveni, în satul Reşca. Agresorul și-ar fi ieșit din minți în urma unui propuneri indecente. După ce și-a bătut până la moarte prietenul, a scos cadavrul din curte și l-a abandonat, dezbrăcat, într-un șanț.

„În fapt, s-a reţinut că în seara zilei de 07.08.2020, în timp ce se aflau la locuinţa inculpatului S.P. din com. Dobrosloveni, sat Reşca, jud. Olt,  pe fondul unui conflict spontan, apărut ca urmare a  consumului de alcool şi generat de propunerea victimei M.I. (un bărbat în vârstă de 49 ani, din aceeaşi localitate) de a întreţine relaţii sexuale, autorul a agresat-o fizic aplicându-i multiple lovituri cu pumnii, picioarele, cu corpuri contondente, respectiv un fier beton, o coadă de mătură şi un ciomag, i-a comprimat regiunea toracică cu picioarele, producându-i un traumatism toracic cu multiple fracturi şi rupturi de organe interne, după care a târât-o pe victimă, care era în stare de inconştienţă,  în afara curţii, a dezbrăcat-o de pantaloni, lăsând-o complet dezbrăcată şi a abandonat-o într-un şanţ, în apropierea casei, la scurt timp survenind decesul“, spun procurorii, conform Adevărul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel