COVID-19. Ilinca Vandici, revoltată: Eu sunt mai fraieră că am ales să stau în casă?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Ilinca Vandici a vorbit despre momentele grele prin care trece o lume întreagă, arătându-se revoltată de deciziile anumitor persoane, în această perioadă.

"Noi am oprit totul, iar unii se plimbă liniștiți, ies la grătare, se îmbulzesc la farmacii, pe la instituții, să-și ia bilete de vacanță", a scris Ilinca Vandici pe blogul personal. Eu sunt mai fraieră că am ales să stau în casă, să ne autoizolăm sau cum? E o prostie, mamă, pe noi nu ne atacă! Ce anume aveți nevoie ca să vă dați seama că murim pe capete? De ce suntem atât de incapabili de a înțelege că putem muri?

Nu vreau să fiu judecată pentru că asta simt. Nu învățăm nimic. Nu ne învățăm lecțiile. Nici ce s-a întâmplat în China, Italia, Spania nu băgăm de seamă. O să fie și o să trecem noi și peste asta. Mă frustreză că eu trebuie să stau în casă o lună în plus, în care încărcătura psihică este groaznică, pentru că mă îmbolnăvesc când o să ies și eu și o să mă întâlnescu cu cineva care a stat doar la grătare. Deci cum facem?", a scris Ilinca Vandici pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel