Coronavirus - Închiderea școlilor. Simona Gherghe: Mi se pare total lipsită de responsabilitate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Simona Gherghe a reacționat față de "bâjbâiala" legată de închiderea școlilor, în contextul răspândirii coronavirusului.

"Bâjbâiala asta cu "închidem școlile", "hai să mai așteptăm", "nu e momentul" mi se pare total lipsită de responsabilitate. Ce ar trebui să primeze, acum, e sănătatea copiilor noștri. Nu trebuie să avem un număr alarmant de îmbolnăviri, ca să luăm o decizie care sigur ajută la prevenirea răspândirii virusului. Fără panică, da, încă nu e de speriat situația de la noi, dar ar putea deveni și încă foarte repede, dacă e să judecăm viteză cu care se transmite COVID-19. Știu că pe mulți i-ar nemulțumi o astfel de măsură, că e și problema asta cu cine să-i lase pe cei mici, dar sănătatea copiilor trebuie să fie prioritatea! Asta e cel mai important", a scris Simona Gherghe pe Facebook.

"Fetiţa noastră de 2 ani şi 9 luni a deprins acest obicei"

"Şi da, ar trebui să înţeleagă contextul şi companiile şi să fie permisive cu programul angajaţilor. Chiar e o situaţie specială, cu care nu ne-am mai confruntat până acum. Calm şi sănătate! Şi nu uitaţi de regulile esenţiale de prevenţie, în principal spălarea mâinilor. Aş adăuga şi strănutul în pliul cotului, nu în palme. Fetiţa noastră de 2 ani şi 9 luni a deprins acest obicei", a mai scris fosta prezentatoare tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel