Corneliu Ștefan: A fost desemnat câștigătorul licitației pentru modernizarea DN71 Târgoviște - Sinaia
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
 Imagine de la ultima reabilitare a DN71, pe raza comunei Buciumeni-Dealu Mare  Foto: Crișan Andreescu
Imagine de la ultima reabilitare a DN71, pe raza comunei Buciumeni-Dealu Mare Foto: Crișan Andreescu
Corneliu Ștefan, președintele PSD al Consiliului Județean Dâmbovița, a anunțat  desemnarea câștigătorului licitației care va efectua lucrările  de modernizare  pe drumul DN71 Târgoviște - Sinaia.  

"Contractul, care are o valoare de 1,15 miliarde de lei fără TVA, va schimba total modul în care se va circula pe traseul care începe din nordul municipiului #Târgoviște, traversează orașele #Pucioasa, #Fieni și comunele #Aninoasa, #Doicești, #Moțăieni, #Buciumeni, #Pietroșița, #Moroeni și se încheie la intersecția cu DN 1, în #Sinaia.

Durata contractului, care va fi semnat în perioada următoare, este de 48 de luni: 12 luni de proiectare și 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor.

Acest obiectiv pe care ni l-am asumat vine în continuarea proiectului de lărgire la 4 benzi a DN71 Bâldana - Târgoviște, tronsonul fiind deja în etapa de proiectare, fază după care vor începe lucrările de execuție.

Ambele proiecte sunt extrem de importante din punct de vedere economic și social atât pentru județul Dâmbovița, cât și pentru întreaga regiune", a precizat Corneliu Ștefan.

Vezi și: Corneliu Ștefan: În Dâmbovița continuă investițiile referitoare la eficientizarea energetică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel