Corina Caragea, cu verigheta pe deget. Cum a dat-o Măruță de GOL: Noroc! Să fie într-un ceas bun
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 14 ian 2022, 02:00
WhatsApp
Foto: La Maruta
Corina Caragea a apărut în direct cu verigheta pe deget. Cum a dat-o Cătălin Măruță de gol pe prezentatoarea știrilor sportive.

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, iar recent a fost invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre cum a decurs anul 2021 pentru ea, dar și ce planuri de viitor are.

Printre altele, prezentatorul a observat că vedeta poartă pe degetul inelar o verighetă și imediat a întrebat-o despre ce este vorba, luând-o prin surprindere.

"Asta e verighetă?", a întrebat-o Cătălin Măruță.

"Treaba mea", i-a răspuns Corina Caragea.

G Ad:

Între timp, cei doi au început să vorbească despre cum a decurs ultimul an al prezentatoarei de televiziune, pe unde s-a mai plimbat, dar și ce a făcut de sărbători.

"Am vizitat doar New York și Boston, am făcut sărbătorile acasă și după am plecat în Dubai, de ziua mea. Era mare, mare aglomerație, că așa e New York-ul în decembrie. Foarte frumos decorat totul, exact ca în filme. Am fost și la un patinoar și la un musical. A fost puțin diferit. Aveam două magazine preferate, acum erau închise. Nu mai era aglomerația din alți ani. Mie mi-a plăcut așa mai aerisit, mai liniștit", a povestit prezentatoarea știrilor sportive.

Cătălin Măruță a dat-o de gol

Discuția celor doi, însă, s-a îndreptat, inevitabil, tot către căsătorie, iar la un moment dat, Cătălin Măruță chiar a pus-o să spună care a fost cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat în 2021.

Deși a încercat să evite răspunsul, prezentatorul a felicitat-o și i-a urat toate cele bune.

Cătălin Măruță: Și dacă ar fi să tragem așa o linie pentru anul 2021, an care tocmai s-a încheiat, și ar fi să spui cel mai frumos lucru care ți s-a întâmplat și poate cel mai puțin sau cel mai trist lucru care ți s-a întâmplat.

Corina Caragea: Ești smecher!

Cătălin Măruță: De ce?

Corina Caragea: Așa ești tu. Nu prea îmi place să trag linie așa, nici nu am planuri pentru 2022, nu îmi propun ceva.

Cătălin Măruță: Nu… Eu ziceam cel mai frumos ce s-a întâmplat acum. Noroc, Corina! Să fie într-un ceas bun.

Corina Caragea: Au fost multe lucruri frumoase, deși nu mă așteptam.

Corina Caragea formează o relație cu Robert Pongracz din anul 2013, însă cei doi îndrăgostiți au stat departe de lumina reflectoarelor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro