Copil mort, căzut pe fereastra Spitalului Medgidia
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Medicii au declarat decesul fetiței de patru ani, care a căzut, vineri după-amiază, pe fereastra Spitalului Municipal Medgidia, potrivit Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța.

Purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța, dr. Claudia Tatarici, a declarat că fetița a intrat în stop-cardio respirator după ce a căzut pe fereastră, de la etajul secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Medgidia, unde era internată alături de mama ei.

"Copilul, în stop cardio-respirator, a fost asistat, în cadrul Unității de Primiri Urgențe (UPU) a spitalului din Medgidia, de echipajul elicopterului SMURD, care s-a deplasat acolo pentru a prelua pacienta. Din nefericire, pacienta nu a răspuns protocolului de resuscitare și a fost declarat decesul", a afirmat dr. Claudia Tatarici.

Familia victimei este din Băneasa. Cazul va fi preluat de Poliție pentru investigarea împrejurărilor în care s-a petrecut tragedia.

Copilul era internat cu mama lui la Secția Pediatrie a Spitalului Municipal Medgidia, aflată la etajul al patrulea. Se pare că micuța a fost scăpată din ochi de mamă, s-a urcat pe pervazul ferestrei, s-a dezechilibrat și a căzut în gol, în curtea spitalului. Nu se cunosc alte amănunte privind împrejurările în care s-a întâmplat acccidentul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel