Ciolacu: Este cel mai puternic semnal de respect față de propria istorie și față de ceea ce vrem să lăsăm generațiilor care vin din urmă
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
FACEBOOK MARCEL CIOLACU
FACEBOOK MARCEL CIOLACU
Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Drapelului Național.

„Sărbătorim astăzi Tricolorul, simbol al unității și identității noastre naționale și martor al principalelor momente-cheie din istoria noastră, de la Marea Unire, până la Revoluția din Decembrie 1989.


Sub culorile Drapelului Național, generații de români au luptat pentru independență, suveranitate, unitate și democrație, valori în care credem cu tărie.
În România secolului XXI, trăim cu aceeași emoție și mândrie momentele în care vedem Tricolorul purtat de profesioniști apreciați de partenerii noștri externi sau arborat pe catargul victoriilor, când compatrioți ai noștri obțin succese în competiții de anvergură.


Să rămânem uniți în jurul acestui simbol al identității noastre este cel mai puternic semnal de respect față de propria istorie și față de ceea ce vrem să lăsăm generațiilor care vin din urmă: o Românie modernă, capabilă să facă față provocărilor în spațiul de securitate al NATO și al valorilor democratice ale Uniunii Europene.


Tricolorul va fi mereu o mărturie a unității noastre, reper neprețuit al conștiinței românești.    


La mulți ani Drapelului Național și întregii Românii!”, a transmis Marcel Ciolacu, prim-ministru al României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel