Cine e românca de pe scena ceremoniei de premiere de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa Foto YouTube OBS
Sursa Foto YouTube OBS
Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar a ajuns la final, marea câștigătoare a trofeului fiind Argentina, condusă din teren de Lionel Messi.

Pe scena ceremoniei de premiere de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar s-a aflat și o româncă, Adriana Paul. Potrivit Pro TV, tot ceea ce se știe despre frumoasa Adriana Paul este că aceasta ar fi stewardesă.

Adriana Paul este angajată a companiei aeriene Qatar Airways. Ea s-a numărat printre stewardesele care au adus trofeele și medaliile la decernarea Cupei Mondiale din Qatar.

Pe rețelele de socializare aceasta ar fi scris mesajul: ”Am împărțit scena cu cei mari mari oameni din fotbal”. Într-adevăr, în imaginile apărute pe internet, se poate vedea că ea a ținut în mână trofeul pe care Lionel Messi l-a primit pentru că a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului mondial.

Prin fața frumoasei românce au trecut președintele Franței, Emmanuel Macron, șeicul Tamim bin Hamad bin Khalifa Al Thani, emirul statului Qatar, și președintele FIFA, Gianni Infantino.

Adriana Paul este urmărită pe Instagram de peste 25.000 de persoane, în timp ce pe TikTok are aproape 90.000 de fani.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adriana Paul (@adriianepaul)

 Marea câștigătoare a Cupei Mondiale 2022 a fost Argentina

Argentina – Franța a fost meciul din finala Cupei Mondiale 2022 din Qatar. Argentinienii au câştigat pentru a treia oară Campionatul Mondial, cu scorul de 4-2 la lovituri de departajare, 3-3 după prelungiri.

Pentru argentinieni este primul trofeu mondial după 36 de ani. În finala din Rusia, la turneul final din 2018, Argentina a pierdut în optimi în faţa Franţei, scor 3-4.

Înaintea meciului cele două selecționate aveau câte două Cupe Mondiale în palmares. Argentina a câștigat în 1978 și 1986, iar Franța s-a impus în 1998 și 2018. Cu victoria din 2022, Argentina stâns astfel trei trofee mondiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel