Cinci lucruri care "poluează" casa. Este timpul să scapi de ele
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Cinci lucruri care  poluează casa. Este timpul să scapi de ele. Sursa foto: freepik.com
Cinci lucruri care poluează casa. Este timpul să scapi de ele. Sursa foto: freepik.com
Poți spune multe despre o gospodină doar evaluând interiorul casei.

Mobilierul și alte articole oferă informații nu doar despre obiceiurile persoanelor care locuiesc în casă, ci și despre caracterul lor, starea de spirit și poate chiar unele complexe.

Abundența obiectelor mici, mobilierul nepotrivit și alte elemente creează așa-numitul „zgomot de interior”. Într-o astfel de cameră, o persoană se pierde și uită de ce a intrat acolo. 

Trebuie să vă opriți asupra detaliilor mari și a textilelor de aceeași culoare. Orice altceva este în plus.

Trucul cu bolul: o metodă ieftină pentru a elimina toate mirosurile din mașina de spălat vase

După cum se spune „nu suntem suficient de bogați pentru a cumpăra lucruri ieftine”. Este mai bine să refuzi să cumperi o canapea ieftină în sufragerie, dacă nu este așa cum ți-o dorești.  Același lucru este valabil și pentru comode, dulapuri, lămpi:  calitatea lor trebuie să corespundă scopului.

Lucrurile mărunte, care nu au un scop funcțional și practic ocupă, și pur și simplu, un spațiu pe raft. Dacă trebuie să cumperi un alt dulap sau raft pentru a le păstra, atunci e  timpul să le arunci.

Pune sare în grădină: trucul grădinarilor care funcționează de fiecare dată

După ce ai ales să o singură culoare într-o cameră, de exemplu, în alb, nu uita să faci câteva accente. În viața reală, oamenii cu un complex de inferioritate nu depășesc aceeași culoare. S-ar putea să nu fii de acord cu acest lucru, dar așa spun experții.

După ce ai recreat o idee în casa ta din paginile unei reviste, nu aștepta laude. Un stil excepțional de corect și susținut poate indica absența unui astfel de stil personal. Dar situația poate fi salvată și foarte simplu: diluează decorul camerei cu obiecte ale hobby-ului tău, dar fără fanatism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel