Cel mai simplu mod de a curăța scurgerea de blocaje: trucul funcționează în 10 minute
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Cel mai simplu mod de a curăța scurgerea de blocaje, trucul funcționează în 10 minute. Sursa foto: freepik.com
Cel mai simplu mod de a curăța scurgerea de blocaje, trucul funcționează în 10 minute. Sursa foto: freepik.com
Chiuvetele înfundate sunt o problemă comună a gospodinelor. Ai nevoie doar de mijloace improvizate pentru a rezolva problema.

Fiecare dintre noi s-a confruntat cu scurgeri înfundate, fie că este vorba de chiuvetă, duș sau cadă. Adesea, acest lucru se întâmplă în cel mai inoportun moment, dar o metodă eficientă de curățare va elimina problemele în 10 minute.

Scapă de furnici cu remediile bunicii: folosește două produse din cămară și vei uita de problemă

Cum să scapi de blocajul din chiuvetă? Unele gospodine folosesc un truc eficient și ieftin. Scurgerea se poate înfunda din diverse motive: a firelor de păr, a șervețelelor umede sau a spumei. Una dintre cele mai grave cauze ale scurgerilor înfundate este acumularea de grăsime. Acest lucru poate duce la depuneri greu de îndepărtat.

Pentru a elimina un blocaj în canalizare în 10 minute, se propune utilizarea a două produse din cămară: oțet și bicarbonat de sodiu.

Toate petele vor rămâne amintire: curăță covorul fără să-l îndepărtezi de pe podea

Bicarbonatul de sodiu este un abraziv natural care poate ajuta la îndepărtarea resturilor și murdăriei acumulate. Atunci când este combinat cu oțet, un acid natural, bicarbonatul de sodiu creează o reacție chimică, care eliberează dioxid de carbon, care ajută la descompunerea și eliminarea oricăror blocaje. Apa caldă contribuie la curățarea finală a scurgerii.

Nu arunca cojile de ouă! Pregătește un produs de curățat multifuncțional. Iată o rețetă eficientă

Cum să cureți canalizarea? Se toarnă o cană de bicarbonat de sodiu în canalul de scurgere, urmată de o ceașcă de oțet. Închide scurgerea și lasă amestecul timp de 10-15 minute. Apoi toarnă o oală cu apă clocotită pentru a îndepărta toate resturile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel