Cel mai aglomerat loc după ce programul la supermarket s-a diminuat drastic în pandemie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Cea mai aberantă măsură pentru toți românii în războiul cu noul coronavirus a fost scurtarea programului la supermarket, doar că acest lucru a dus la aglomerarea altui loc.

Românii sunt obligați să se calce în picioare și să fie la casele de marcat până în ora 21.00 când se închide supermarketul pentru că așa au decis autoritățile din țara noastră. Dar oamenii vor să meargă la magazin și după ora 21.00, așa că unde se duc? La benzinărie. Acesta este cel mai aglomerat loc după ce, la ora 21.00, supermarketurile se închid.

De ce nu se prelungește programul la supermarket astfel încât oamenii să nu se mai înghesuie în spații mici, așa cum sunt benzinăriile, după ora 21.00, este greu de înțeles.

Dar să ne amintim că nici măcar de Crăciun și Revelion, magazinele nu au avut program prelungit și știm cu toții că toată lumea se înghesuia pentru ultimele cumpărături.

Spunea cineva că a fost în vacanță prin țară. Când s-a întors din Suceava în Brașov nu avea de unde să-și ia ceva de mâncare pentru că se închide tot la ora 21.00. Așa că a mers la benzinărie unde era o mega buluceală. Este bine cu masca, distanțarea fizică, dar să nu găsești să iei o apă sau un biscuite după ora 21.00 este de noaptea minții.

Acest articol reprezină o opinie.

VEZI ȘI: S-a luat cea mai ABERANTĂ măsură pentru TOȚI românii în războiul cu noul coronavirus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel