Ce spune Administrația Prezidențială despre bijuteriile de 12.000 de euro purtate de Carmen Iohannis în Germania la un eveniment alături de președinte - Foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
 Foto: Facebook Carmen Iohannis
Foto: Facebook Carmen Iohannis
Administrația Prezidențială a transmis, luni, un punct de vedere, după informațiile că Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a purtat bijuterii de aproximativ 12.000 de euro la un eveniment în Germania, unde îl însoțea pe președintele Klaus Iohannis.

Conform unui mesaj transmis de Administrația Prezidențială, prezentat luni seară în cadrul emisiunii 'Sinteza Zilei' moderată de Mihai Gâdea la Antena 3 CNN, bijuteriile au fost purtate de Carmen Iohannis doar cu ocazia evenimentului cu scopul de a 'promova' creatorii români. Mai mult, diamantele 'au fost returnate creatorului la revenirea în țară'.

'Prima Doamnă, Carmen Iohannis, promovează creatorii români cu ocazia evenimentelor publice la care participă, atât interne, cât și externe. La ceremoniile publice care au avut loc la finalul săptămânii trecute în Republica Federală Germania, Prima Doamnă a purtat bijuterii ale unui creator român, inspirate din opera lui Constantin Brâncuși, acesta fiind și motivul utilizării acestora. Bijuteriile au fost returnate creatorului la revenirea în țară, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată și cu ținutele vestimentare purtate de Prima Doamnă. Nu a existat niciun contract care să implice câștiguri financiare în urma promovării bijuteriilor respective', a transmis Administrația Prezidențială, luni, conform Antena 3 CNN

Bijuteriile cu diamante în valoare de 12.000 de euro au fost purtate de Carmen Iohannis la un eveniment din Germania, la care a participat alături de președintele României, Klaus Iohannis.

Apoi, casa de bijuterii a postat pe rețeaua de socializare Instagram mai multe fotografii în care prima doamnă apare purtând cele două bijuterii din aur alb cu diamante.

Foto 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MALVENSKY JEWELRY HOUSE (@malvenskyofficial)

'Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă' - este mesajul care descrie fotografiile. Evenimentul s-a desfășurat pe date de 3 iunie. Klaus și Carmen Iohannis au au participat la o întâlnire cu primarul din orașul german Duesseldorf, Stephan Kaller.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel