Ce se întâmplă dacă porți în portofel o bancnotă împăturită sub formă de piramidă
Autor: Liana Ganea | Publicat pe: 23 iun 2022, 09:45
WhatsApp
captură video
captură video
Sunt persoane care cred în superstiții și sunt dispuse să încerce toate trucurile posibile pentru prosperitate, sănătate ori, pur și simplu, noroc. Trucul acesta este fix pentru ei! Ce se întâmplă dacă porți cu tine mereu o bancnotă împăturită în formă de triunghi?

Strategia se numește „piramida” și este un truc pe care toți oamenii înstăriți de pe glob o aplică. Ce presupune ea? Să porți în portofel o bancnotă, indiferent de valoarea ei, împăturită în așa fel încât să se semene cu o piramidă. Deși pare o simplă superstiție, cei care poartă bancnota-triunghi în portofel spun că au simțit că prosperă de când au prins acest obicei şi că veniturile lor au sporit.

Alte metode de a atrage norocul

Colectați bani, de diverse valori, în pungi începând cu dimineața zilei de joi. Asta pentru că ziua de joi este ziua patronată de planeta Jupiter, care ne sporește șansa să nu risipim banii. Să adunăm bani în acest mod timp de 14, 21 sau 28 de zile, cifre care reprezintă multiplii lui 7, un număr foarte norocos. În tot acest timp, trebuie să purtați cu voi punguța cu aceste economii. Veți observa că proverbul „Ban la ban trage!” se adeverește.

Nu aruncaţi mărunții

Aduce noroc dacă aduni bănuţi-monede într-un borcan, pe care să-l păstrezi în bucătărie, lângă o pâine întreagă înfășurată într-un ștergar alb, timp de trei săptămâni. Economiile acestea vor atrage multe câștiguri suplimentare. Dacă găseşti pe drum un bănuţ, poţi să-l ridici numai dacă moneda are cifra în sus (valoarea banului); în acest caz, banul îţi aduce noroc. Dacă eşti tentat să ridici banul de jos, iar acesta are stema în sus, moneda aceasta îţi va aduce ghinion şi pierderi financiare. Nu este exclus, ca banul respectiv să fie aşezat astfel, în mod intenţionat, de cineva care vrea să scape de un ghinion financiar.

Nu mânca din veselă ciobită

Nu mânca şi nu bea apă dintr-o farfurie stricată sau crăpată dacă nu vrei să fii lipsit de succes, bunăstare şi prosperitate – vesela spartă e ghinion şi viaţa se poate fisura. Prin urmare, este mai bine să arunci blidul, dacă a apărut chiar o mică crăpătură sau i-a sărit o margine.

Ţine în portofelul nou o bijuterie scumpă sau frunze de mentă

Când îţi cumperi un portmoneu nou, pune acolo pentru o vreme o bijuterie scumpă din aur. Va aduce o mulţime de bani şi multă avere. Pune în portmoneul în care ţii banii frunze de mentă şi un praf de scorţişoară. Ele atrag după sine banii.

Nu arunca pâinea că-ţi arunci norocul!

Nu aşa ne ziceau bunicii şi părinţii când eram mici? Nu lăsa niciodată pe masă bucăţi de pâine nemâncată, dacă vrei să îţi păstrezi fericirea. O bucată de pâine, chiar şi uscată, nu se va arunca, în caz contrar, casa ta nu va avea prosperitate. Mai bine hrăneşte cu ele păsările, animalele, potrivit ea.md.

Nu da cerşetorilor ultimii bani din buzunar

Nu da niciodată banii mărunţi săracilor, cei primiţi ca rest de la cumparat pâine sau sare – rişti să cazi în sărăcie. De asemenea, nu dona ultimul mărunţiş, rămas în portmoneu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?