Ce se întâmplă cu mall-urile de sărbători?! Asociația Investitorilor în Real Estate, PRECIZĂRI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Robert Ioniță, membru în Consiliul Director al Asociaţiei Investitorilor în Real Estate, a oferit detalii privitoare la reglementările din mall-uri în perioada sărbătorilor de iarnă. Iată ce a spus.

În condițiile în care România se confruntă cu un val puternic de coronavirus și cu un număr ridicat de cazuri, Robert Ioniță, membru în Consiliul Director al Asociaţiei Investitorilor în Real Estate, a vorbit la Antena 3 despre reglementările pe care spațiile comerciale le vor avea în perioada sărbătorilor. Iată ce a spus:

„Vom impune măsuri adiționale, față de măsurile deja implementate în centrele membrilor noștri, având în vedere perioada sărbătorilor de iarnă și importanța evitării unor potențiale supraaglomerări. Trebuie să controlăm, să prevenim și să reducem, dacă se va impune, aglomerația în care numărul de vizitatori ar depăși limita de siguranță, inclusiv prin restricționarea temporară a accesului în mall.

Noi ne bazăm pe mai multe mijloace, camerele de supraveghere, sistemele de numărare a vizitatorilor, dar și agenții de pază care trebuie să restricționeze accesul în mall. O altă măsură luată este asigurarea unui spațiu minim per vizitator. În exemplu, în centrele companiei pe care le reprezint, suprafața este de 20 de metri pătrați per vizitator. Vrem să asigurăm pe vizitatori că am luat toate măsurile necesare pentru a pune la dispoziție un spațiu sigur și controlat pe perioada sărbătorilor de iarnă. Situația diferă de la oraș la oraș, de la centru comercial la centru comercial, contează și echipele de management ale centrelor respective.“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel