Data actualizării:
Data publicării:

Ce se întâmplă cu Ludovic Orban după alegerile parlamentare. Ciuvică, mesaj FERM: "Asta va fi principala problemă"

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Mugur Ciuvică a vorbit despre alegerile parlamentare, în exclusivitate pentru DC NEWS. Va rămâne Ludovic Orban premier al României? 

Întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac dacă va rămâne Ludovic Orban premier și după alegerile parlamentare, Mugur Ciuvică a răspuns, în exclusivitate pentru DC NEWS:

"În mod normal nu ar trebui să rămână premier nici el, nici Guvernul ăsta absolut incapabil și periculos în condițiile de pandemie. Dar în mod anormal, așa cum se întâmplă lucrurile în politica românească, cred că va rămâne, da".

"Situația asta care e complet scăpată de sub control. Principala problemă pentru noi în viitor"

"Partea asta administrativă din lumea politică este înfricoșătoare în continuare. E un haos general. Chestiunea asta cu COVID-ul, este clar, mult peste capacitățile organizatorice ale actualei puteri și asta cred că va fi principala problemă în următoarea vreme, dincolo de jocuri politice, dincolo de aranjamente, dincolo de rezultatele de la locale, dincolo de parlamentare, dacă vor fi sau nu. Situația asta care e complet scăpată de sub control, asta va fi principala problemă pentru noi în viitorul nu neapărat foarte apropiat, pe termen mediu, până când s-o rezolva pe glob cu pandemia".

Vezi mai multe în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel