Ce întrebări aveți despre un posibil vaccin Covid-19?
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Care sunt curiozitățile dumneavoastră cu privire la subiectul momentului, vaccinul anti COVID-19? Ce vă neliniștește? Împreună căutăm răspunsul și soluția eficientă pentru combaterea pandemiei. Implică-te!

Pfizer, BioNTech, AstraZeneca, Moderna, sunt doar câteva dintre marile companii care au anunțat un vaccin anti Covid-19. Milioane de doze făcute de giganții farmaceutici vor ajunge și în România. 

Pe măsură ce vaccinul anti coronavirus este tot mai aproape de a fi disponibil publicului larg, se nasc nenumărate întrebări cu privire la eficiența acestuia, dar și cu privire la posibilele reacții adverse. 

În timp ce experții încearcă să facă față valului de întrebări din întreaga lume și dau diferite asigurări, vrem să auzim ce curiozități aveți voi? Care sunt întrebările dumneavoastră în ceea ce privește vaccinul anti coronavirus?

Trimiteți-ne întrebările dvs. pe Facebook sau pe email la adresa [email protected] și vom încerca să găsim răspunsuri pertinente în cadrul știrilor publicate și a emisiunilor transmise pe DC News TV. Ai curaj! Întreabă DC News!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel