Data actualizării:
Data publicării:

Ce aduce Venus intră în Scorpion până în 17 octombrie. Zodia susținută complet: Va vedea totul cu alți ochi și cu iubire

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
pexels
pexels
Iată ce aduce Venus în Scorpion până în 17 octombrie. 

Astăzi, Venus intră în Scorpion, unde va rămâne până pe 17 octombrie, a explicat astrologul Daniela Simulescu la DC News TV. Venus, asociată cu Afrodita, simbolizează iubirea, relațiile, plăcerea și banii. Intrarea sa în Scorpion, un semn al extremelor, ne va face mai geloși, mai posesivi și mai manipulatori. În această perioadă, vom simți o dorință puternică de a lupta pentru ceea ce ne dorim cu adevărat. 

Pentru nativii Gemeni, veștile sunt bune: ”Venus se duce în casa a VI-a și te ajută să muncești cu drag și cu spor, să găsești ceva ce-ți place foarte mult la locul de muncă și să te implici cu adevărat acolo. Stai departe de animozitățile dintre colegi; să nu te simți pe trădat sau înșelat. Încearcă să nu te devotezi prea mult fără să ți se dea ceva în schimb”.

Pentru o altă zodie, ziua de astăzi ”aduce un strop de magie în iubire”. Alți nativi vor învăța ce înseamnă cumpătarea și se vor abține de la cheltuieli fără rost. 

Vezi mai mult pe DCNEWSTV

Alte evenimente astrologice, în această săptămână: 

Pe 24 septembrie, Mercur din Fecioară face un trigon cu Uranus din Taur. Acest aspect ne ajută să mai atenuăm din riscurile de pe plan financiar. O să ne gândim de două ori înainte să facem o achiziție importantă. Devenim mai pragmatici sau chiar mai zgârciți.

Pe 26 septembrie, Mercur face și o opoziție cu Neptun. Opoziția este considerată un aspect negativ, iar Mercur are de-a face cu mintea și comunicarea, iar Neptun, cu ceața și haosul. În discuțiile pe care le vom purta cu oamenii din jurul nostru una spunem și alta se înțelege. Riscăm să ne lăsăm și păcăliți de ceilalți. 

Pe 27 septembrie, Mercur intra în Balanță, unde va rămâne până pe 13 octombrie. Scapă, în sfârșit, de semnele retrogradării, așa că scăpăm de probleme, găsim soluții și suntem mai dispuși să negociem, să mai lăsăm de la noi. 

La final de săptămână, Mercur se apropie de o conjuncție cu Soarele, așa că vom scăpa din vedere anumite detalii, iar Marte se apropie de un trigon cu Saturn, deci totul în jurul nostru va fi foarte încetinit. 

Vezi ce înseamnă asta pentru fiecare zodie, pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel