Horoscop final de an 2024. Previziunile astrale pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vă prezintă horoscopul finalului lui 2024 pentru ultimele șase zodii. 

Ultimele patru luni ale lui 2024 nu se compară deloc cu primele opt! Urmează multe evenimente marcante, care își vor lăsa amprenta și pe prima parte a lui 2025. 

Eclipsa de Luna/Luna Plină din Pești de pe 18 septembrie le va ridica unor nativi vălul de pe ochi. La nivel mondial, incertitudinea se va instala în mod profund. 

Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță de pe 2 octombrie și Eclipsa de Lună/Luna Plină din Berbec de pe 17 octombrie vor schimba serios atitudinea noastră față de relații, dar despre și parteneriatele sau negocierile pentru pace. 

Pe 19 noiembrie, Pluto se întoarce în Vărsător, unde va rămâne până în 2044. Viitorul are nevoie de reforme. 

Marte își începe retrogradarea în Leu, pe 7 decembrie. Ceea ce înseamnă că vom duce lupte de putere pentru ceea ce ne dorim cu adevărat. 

Citește și Horoscop final de 2024. Previziuni neașteptate pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Balanță/Ascendent în Balanță

Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie te vizează în mod direct, iar Eclipsa de Lună de pe 17 oct îți va afecta planul relațional. Deci urmează o serie de evenimente din categoria celor predestinate. Și cum Lilith va fi și ea implicată în acestea, cu siguranță, finalul anului nu va fi unul simplu sau modest pentru tine. Vei lua decizii șocante: poți schimba brusc locul de muncă, locuința sau comportamentul față de partener. Astrele îți recomandă să faci pace cu unii membri ai familiei sau să îi ajuți. Nu neglija sănătatea sau stilul de viață. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Eclipsele din octombrie dau startul unei perioade în care trebuie să te decizi ce vrei de la viața ta. Nu îți mai poți permite să neglijezi ce contează cu adevărat. S-ar putea să te dedici în totalitate profesiei și să eviți problemele din viața personală. Marte va intra în casa carierei pe 4 noiembrie, de unde va și retrograda în decembrie. Saturn va rămâne retrograd în casa iubirii, până pe 15 noiembrie. Și te învață că fericirea ta depinde, în primul rând, de tine. Intrarea lui Pluto în casa a patra te va obliga să îți transformi ideea despre familie. 

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter, propriul guvernator, își va începe retrogradarea pe 9 octombrie, în casa a șaptea, a relațiilor. Deci este posibil să apară tot soiul de ajustări. Cei singuri își vor da seama că s-au grăbit în ceea ce privește un posibil partener, iar cei care sunt deja într-o relație se vor trezi cu mai multe promisiuni încălcate. Saturn este în casa a patra, deocamdată retrograd. Apar și dificultăți referitoare la planul imobiliar. Sunt blocate sau amânate mutări, vânzări sau închirieri. De asemenea, familia trece prin momente mai neplăcute. 

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel