Ce a păţit Val Vâlcu cu Poşta Română: ”Am fost, sincer, şi speriat”. Directorul companiei, REACŢIE în direct
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Val Vâlcu i-a povestit lui Horia Grigorescu, directorul Poştei Române, ce i s-a întâmplat în timpul stării de urgenţă, după ce a comandat un pachet cu cărţi.

În cadrul unei emisiuni la DC News TV, jurnalistul Val Vâlcu i-a povestit lui Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române, ce a păţit cu o comandă online făcută în timpul stării de urgenţă.

"Am comandat nişte cărţi la începutul pandemiei şi mi le-au adus chiar a doua zi. Am fost, sincer, şi speriat. Credeam că e o greşeală, că e altă comandă. Mi le-a adus Poşta Română, ceea ce arată că se diversifică paleta de servicii", i-a povestit Val Vâlcu lui Horia Grigorescu.

Directorul Poştei Române a confirmat că, în această perioadă, compania se află într-o etapă de modernizare şi de diversificare a serviciilor, oferind - iată - şi servicii de curierat, de transfer de bani şi alte astfel de activităţi. Totodată, Horia Grigorescu a subliniat şi faptul că se lucrează la informatizarea, la digitalizarea companiei. 

"E un proces care nu se poate întâmpla peste noapte. Noi suntem la început de drum, în care oamenii iau contact cu aceste noi posibilităţi de a-şi desfăşura activitatea. Şi sunt convins că în perioada următoare oamenii vor avea o deschidere din ce în ce mai mare pentru a accepta aceşti paşi spre modernizare", a declarat, la DC News, Horia Grigorescu.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel