Cazul Elodia: Vezi ce greșeală a făcut Cristian Cioacă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Elodia Ghinescu
Elodia Ghinescu
După cinci ani de la dispariția avocatei Elodia Ghinescu, anchetatorii vorbesc în premieră despre modul cum aceasta a fost ucisă în propriul apartament de Cristian Cioacă.

Comisarul şef Vasile Viorel, ofițerul care lucrează la cazul Elodia Ghinescu a explicat de ce a ajuns singurul suspect, Cristian Cioacă.

 "Tot dormitorul are trei straturi de vopsea. În locul în care s-au descoperit urme sunt cinci straturi de vopsea, ceea ce înseamnă că după producerea decesului şi stropirea peretului s-a mai aplicat un strat de glet şi un strat de vopsea. Sub parchet s-a găsit o cantitate, o urmă care ne-a dus la concluzia că a fost o cantitate apreciabilă de sânge, datorită mărimii pe care s-a întins. Aceste două lucruri ne-au determinat să credem că locul producerii crimei este în dormitor între pat şi perete", a dezvăluit comisarul şef Vasile Viorel pentru stirileprotv.ro. Aceleaşi urmele de sânge au fost indiciile care i-au convins pe acuzatori că poliţistul ar fi secţionat în baie trupul neînsufleţit al avocatei pe care l-a ascuns apoi. Investigatorii bănuiesc că arma crimei ar fi fost pistolul fostului poliţist. "Este cert că a fost un obiect care a produs tegumentului o leziune astfel încât corpul uman a putut să sângereze. Acum care obiect a fost nu putem aprecia cu certitudine. Poate fi cuţit, poate fi tocul pistolului, pistolul folosit ca obiect vulnerant, nu ca armă de foc", a mai spus şeful anchetatorilor.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel