Caz șocant la Vaslui. Un tânăr a fost înjunghiat pe stradă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursa: Facebook Poliţia Română
Sursa: Facebook Poliţia Română
Potrivit România TV, un tânăr din Vaslui a fost înjunghiat în plină stradă la Vaslui. 

UPDATE: 

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost înjunghiat de un minor pe o stradă din municipiul Vaslui, la faţa locului fiind solicitat un echipaj SMURD.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, evenimentul s-a petrecut în urma unui conflict spontan izbucnit între cei doi minori."

În incident au fost implicaţi doi minori. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui şi urmează să fie expertizată medical, iar presupusul autor a fost condus la audieri", a declarat, pentru Agerpres, responsabilul cu relaţiile mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs incidentul. În funcţie de rezultatul expertizei medicale, urmează să fie stabilită încadrarea juridică a faptei.

Știrea inițială: 

Un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat pe stradă la Vaslui. Potrivit informațiilor, tânărul nu a murit și a reușit să fie transportat la spital. De asemenea, agresorul a fost prins la câteva zeci de minute după tragicul eveniment, conform RomâniaTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel