Caz șocant: elevi tunși de profesoara de matematică
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Caz șocant într-un liceu din Ploiești. Elevi tunși de profesoară

Doi copii de școală generală au fost tunși de profesoara de matematică în timpul orei. 

Elevii în vârstă de 13 ani au fost obligați să își măsoare părul cu o riglă. Din cauza faptului că dimensiunea părului era de 15 cm, profesoara a venit cu o foarfecă și le-a tăiat câteva șuvițe de păr.

La finalul orelor, elevii s-au dus acasă și le-au povestit părinților evenimentele petrecute. Părinții revoltați au povestit cele întâmplate pe o rețea de socializare, iar oamenii din mediul online au reacționat imediat. Ulterior s-au dus la conducerea liceului și cu diriginta clasei. Nu este prima dată când incidente de genul acesta au loc. 

Părinții au anunțat că dacă nu vor fi luate măsuri, se vor sesiza la Inspectoratul Școlar. Aceștia au fost de părere că acțiunea profesoarei de matematică este una „comunistă”.  

[citeste si]

Un deputat din Ploiești a reacționat la aflarea acestei vești. Este vorba despre deputatul de Prahova Dan Radulescu, care a postat următorul mesaj pe siteul de socializare: „Va amintiti vremurile acelea, cand pe unii-i ridica militia si-i tundea-n duba? Ori, vorba zeflemitoare, ”ia, ba, cinci lei si tunde-te!”? Ori, anii 90, cand minerii-i tabaceau bine pe cei cu o frizura necorespunzatoare? Ei, bine, acele vremuri nu sunt atat de indepartate, precum ati fi tentati sa credeti... Astazi, m-a sunat Razvan Ionita. Avea o voce gatuita de indignare. Baiatul lui este elev intr-a saptea la Colegiul National Alexandru Ioan Cuza din Ploiesti. De o buna bucata de vreme era tachinat de doamna profesoara de matematica, nu pe motiv ca nu s-ar fi priceput la disciplina lui Pitagora, ci pentru ca, in viziunea dumneaei, micutul nu corespundea – avea parul lung. Degeaba tatal i-a explicat, inclusiv dirigintei, de nenumarate ori cum sta treaba, doamna, nu si nu. Pana astazi. Cand a pus cativa colegi sa-i masoare parul copilului, a constatat cei 15 centimetri, apoi le-a cerut o foarfeca si l-a tuns. A urmat inca un coleg de clasa, la fel de ”necorespunzator”. Nu a contat ca acei copii au 13 ani. Ca s-ar fi putut speria si reactiona cumva, incat sa se intample o tragedie, calea dintre o foarfeca si un ochi, o ureche sau o mana, fiind extrem de mica, mai ales in aceste cazuri”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel