Data actualizării:
Data publicării:

Care-i treaba cu cozile URIAȘE de la supermarket. Le poți evita de Paști 2020 chiar și fără livrări acasă

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Sanatate
WhatsApp
FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES
Imaginile cu români stând la cozi uriașe la supermarket sau la piață în Săptămâna Mare, de Paști, au uimit pe toată lumea.

Întrebarea este ce cumpără poporul încât nu găsește acele produse la magazinele de cartier, acolo unde nu se înghesuie mai nimeni? Icre negre? Rață cu portocale? Sushi?

Totuși... vine Paștele și oricât s-ar bucura românul de Învierea Domnului, bănuiesc că nu este foarte creștinește și nici sănătos, după ce ai ieșit din post, să mănânci ca și când este ultima ta zi de viață. 

Pe masa de Paști ar fi suficient să avem ouă roșii și un cozonac. Dacă voiam, în mod special, carne de miel, puteam s-o cumpărăm și mai din timp. Stătea bine la frigider sau congelator.

Pentru asta nu-i nevoie să stai la coadă. La ”alimentara” din colț găsești câteva ouă, vopsea și un cozonac la 3 lei. Dacă suntem mai cumpătați, măcar în perioadă de pandemie, când nu știm ce ne așteaptă mâine, poate nu vom mai înroși liniile la Serviciul de Ambulanță, ca în alți ani, în prima zi de Paști. Dacă n-am mai face atâtea cumpărături pentru masa de Paști, ne-am feri și de coronavirus, stând mai mult acasă, dar și de probleme digestive.

Paștele este despre orice altceva decât îmbuibare, iepuraș și cozi la supermarket.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel