CAPCANA micilor de 1 Mai în pandemie. Vâlcu: Dacă ar fi văzut așa ceva, oamenii s-ar fi încuiat în casă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Românii au așteptat la coadă, de 1 Mai, pentru a cumpăra mici. 

Antena 3 a prezentat, vineri după-amiază, de 1 Mai, imagini de la Popești-Leordeni cu români care așteaptă la coadă în jur de o oră, o oră și jumătate pentru a cumpăra mici. În locația menționată a ajuns și Poliția, pentru a se asigura că regulile de distanțare socială sunt respectate.

Val Vâlcu a comentat subiectul într-o intervenție la Antena 3. „În primul rând, le urez poftă bună celor care au luat mici sau așteaptă în continuare la coadă. În al doilea rând, este o problemă cu acest virus, în general cu microbii. Lumea nu înțelege pentru că nu îl vede. Dacă un urs era văzut astăzi, toți oamenii din Popești-Leordeni se încuiau în casă”, a spus Val Vâlcu.

„Unul dintre riscurile unei situații pandemice este tocmai dezordinea socială. Acum, Poliția ne apără de noi înșine”, a adăugat acesta.

Întrebat dacă condamnă comportamentul românilor care stau la coadă pentru mici, a răspuns astfel: „Nu! Condamn faptul că nu pot sta la coadă. Poliția s-a dus în Popești-Leordeni, dar să vină la supermarketuri, unde oamenii se reped unii în alții, nu au răbdare. Pentru o pungă de pufuleți intră la casă, se lipesc de cel din față. Și nu de ieri de azi."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel