Campionatul European: David Popovici și Patrick Dinu, în semifinale la 100 m liber
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Campionatul European de Înot în Bazin Scurt pentru seniori, găzduit de România în incinta Complexului Sportiv de Natație Otopeni, a oferit o serie de momente memorabile în competiția de sâmbătă, șansa pentru tinerii înotători David Popovici și Patrick-Sebastian Dinu de a străluci în probele de înot.

În particular, în proba de 100 m liber, David Popovici și Patrick-Sebastian Dinu s-au remarcat în seriile de calificări, obținând locuri importante pentru semifinale. În a patra serie de calificări, alături de George-Alexandru Stoica-Constantin, David a demonstrat încă o dată talentul său, încheind cursa pe primul loc cu un timp de 46.70 secunde. Patrick-Sebastian Dinu s-a calificat și el în semifinale, terminând pe locul 5 cu timpul de 47.36 secunde. În același timp, George-Alexandru Stoica-Constantin a ocupat locul 6 cu un timp de 48.97 secunde.

Performanțele remarcabile ale lui Popovici și Dinu au fost subliniate și de prestația excelentă a italianului Alessandro Miressi, singurul participant care a înregistrat un timp mai bun decât David Popovici în serii, cu un timp de 46.49 secunde.

Semifinalele probei de 100 m liber sunt programate să aibă loc sâmbătă, de la ora 19:31, oferind o altă oportunitate pentru cei doi înotători români să își demonstreze talentul și să lupte pentru un loc pe podium.

În aceeași seară, începând cu ora 18:06, David Popovici se va alinia la start pentru finala probei de 200 m liber, oferind spectatorilor și iubitorilor de înot o altă întrecere captivantă.

La acest campionat european, România este reprezentată nu doar de David Popovici și Patrick-Sebastian Dinu, ci și de o echipă solidă de înotători și înotătoare în probele feminine și masculine, printre care se numără Diana Stiger, Ioana Știrbu, Aissia Prisecariu, Brigitta Vass, Maysa Rațiu, Anastasia Bako, Daria Silișteanu, Vlad Stancu, Andrei Anghel, Darius Coman, Robert Badea, Denis Popescu, Andrei Ungur, Mihai Gergely, Daniel Nicușan, Vlad Mihalache, Andrei Proca, Nandor Nagy și Alexandru Stoica.

Campionatul European de Înot în Bazin Scurt pentru seniori reprezintă un eveniment important pentru comunitatea înotului european, oferind o platformă de excelență sportivă și aducând în prim-plan talentele și dedicarea atleților din întreaga Europă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel