Data publicării:

Viitura a făcut încă o victimă în judeţul Prahova. Trupul unui bărbat, găsit la Breaza

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Viitura Prahova
Viitura Prahova
Cadavrul unui bărbat a fost găsit în albia râului Prahova, duminică seara, în zona gării din localitatea Breaza, urmând să se stabilească dacă este vorba de o persoană dispărută în timpul unei plimbări cu ATV-ul.

"În acest moment, se procedează la scoaterea acestuia din albia râului. Se pare că ar putea fi vorba despre un bărbat dat în urmărire în seara de 1 iunie, care ar fi plecat cu ATV-ul de acasă şi nu s-a mai întors", au informat reprezentanţii Inspectoratul Judeţean de Jandarmerie (IJJ) Prahova.

Conform aceleiaşi surse, identificarea cadavrului nu a fost încă făcută. Un bărbat în vârstă de 43 de ani care a plecat la plimbare, sâmbătă, cu ATV-ul în staţiunea Breaza a fost dat dispărut, fiind căutat, duminică, de poliţişti, jandarmi şi personal ISU, a anunţat anterior IJJ Prahova într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, bărbatul din Breaza a fost dat dispărut sâmbătă, în jurul orei 22,35. El plecase la ora 10,00 la o plimbare cu ATV-ul. Cercetarea zonei semnalate s-a făcut sâmbătă până la ora 23,55, reluându-se duminică dimineaţă cu un efectiv de nouă jandarmi montani din cadrul Detaşamentului Sinaia, în cooperare cu lucrători de la Poliţia Breaza şi subofiţeri din cadrul ISU Prahova.

Căutările s-au efectuat în aval de podul pietonal Nistoreşti, pe ambele maluri ale râului Prahova. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel