Cad primele capete după dezvăluirile făcute de polițistul Marian Godină
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Consilierul judeţean Luana Minea şi-a dat demisia miercuri din cadrul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Braşov. Demisia vine după ce polițistul Marian  Godină a dezvăluit că i-ar fi luat permisul unui apropiat al şefei de la Crucea Roşie Braşov. Ulterior, femeia a amenințat că îl va da în judecată pe Godină. În același timp, Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov a anunţat că se vor face cercetări pe tema unor posibile fapte de favorizare a unor persoane. 

„Am considerat că este necesar să fac o plângere pentru comportamentul acestuia. Şi nimic altceva. Nu m-am adresat nimănui, cerând vreun favor din partea domnului Godină, nu mi-am declinat calitatea, decât cea de la Crucea Roşie, pentru că maşina în care s-a întâmplat era a Crucii Roşii, iar în acest moment mă voi adresa justiţiei pentru ceea ce se întâmplă acum, pentru că mi-a terfelit imaginea”, a declarat Luana Minea, transmite B1 TV.

Marian Godina a povestit că pe 8 februarie a reţinut permisul unei şofer care nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni din municipiu. Pasagera din dreapta a ţinut să spună că este şefă la Crucea Roşie, să facă presiuni şi să îl reclame pe Marian Godina, care ulterior a fost mustrat de superiori. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel