Brooklyn Beckham, fiul cel mare al lui David şi Victoria Beckham, nuntă de 3 milioane de dolari cu actriţa Nicola Peltz - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Brooklyn Beckham, fiul cel mare al lui David Beckham, s-a căsătorit cu actriţa Nicola Peltz, într-o ceremonie desfăşurată la Palm Beach.

Brooklyn (23 de ani) şi Nicola (27 de ani), formează un cuplu din 2019. Conform revistei People, printre invitaţi la nuntă s-au aflat Serena Williams și Eva Longoria. Evenimentul a costat aproximativ 3 milioane de dolari.

VIDEO

Mireasa Nicola a purtat o rochie Valentino, creată de designerul Piepaoio Piccioi. Cavalerii de onoare ai mirelui Brooklyn au fost fraţii săi Romeo şi Cruz. De asemenea, domnişoara de onoare a miresei Nicola a fost bunica ei din partea mamei. 

Cei doi proaspăt căsătoriți vor locui într-o vilă de lux de aproximativ 10,5 milioane de dolari din Beverly Hills, achiziționată înainte de eveniment.

Citește și - David Beckham a semnat un contract de imagine cu Qatar, în valoare de 150 de milioane de lire sterline

Fostul jucător englez David Beckham, care face regulat vizite în Qatar, a decis să-şi lege numele de această ţară, semnând un contract pe 15 ani în valoare de 150 milioane lire sterline cu bogatul stat din Golf, care va găzdui la finalul acestui an Cupa Mondială de fotbal (21 noiembrie-18 decembrie), informează cotidianul L'Equipe.

Acordul ar implica "numeroşi parteneri comerciali"



Conform The Telegraph, acordul ar implica "numeroşi parteneri comerciali" şi nu-l va împiedica pe fostul jucător englez (46 ani), devenit om de afaceri şi proprietar al francizei din MLS Inter Miami, să-şi asocieze imaginea cu Qatarul, de altfel controversată.

Prezent la Doha săptămâna trecută, pentru a participa la un forum, Beckham nu a asistat la tragerea la sorţi a grupelor viitoarei Cupe Mondiale, desfăşurată vineri, şi s-a limitat la discuţii privind "rolul sportului în cultură şi creativitate", evitând să abordeze probleme mai delicate, precum interzicerea homosexualităţii în Qatar sau condiţiile acordate muncitorilor străini, subiect aflat în centrul atenţiei în ultimii ani după decesul a peste 1.000 dintre ei.

Citește și - Casa soților Beckham, prădată de hoți. Toată familia era acasă

Momente de coșmar pentru soții Beckham. Vila lor din Londra a fost prădată de hoți, iar fiica în vârstă de 10 ani era acasă, atunci când un bărbat a intrat și a sustras mai multe bunuri. Vila din estul Londrei este estimată la 40 de milioane de lire sterline, iar în această se regăsesc bunuri ce ajung la milioane de euro, iar alături de ele și piese vestimentare din colecția Victoriei. Hoțul care le-a trecut pragul a reușit să sustragă atât obiecte de modă, cât și bunuri în valoare de mii de euro. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel