Data publicării:

Mara Bănică, șocată de ce s-a întâmplat, în direct, în emisiunea lui Capatos. Pepe, revoltat, a dat buzna în studio când nu se aștepta nimeni

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Pepe
Pepe

Mara Bănică a rămas profund șocată după ce Pepe a intrat pe neașteptate în emisiunea lui Dan Capatos și a prezentat dovezi compromițătoare despre fosta sa soție, Raluca Pastramă.  

Războiul dintre Raluca Pastramă și Pepe pare că nu se mai termină! Bruneta a avut o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „Un show păcătos”, acolo unde a făcut dezvăluiri și acuzații la adresa fostului soț. Deranjat de afirmațiile făcute de mama fiicelor sale, Pepe nu a stat prea mult pe gânduri și a venit în platoul emisiunii cu dovezi care o pun într-o lumină nefavorabilă pe femeia cu care a fost căsătorit aproape un deceniu.

În timpul pauzei publicitare, artistul le-a prezentat moderatorilor câteva înregistrări video cu Raluca Pastramă, imagini care nu au putut fi difuzate la televizor. Artistul le-ar fi arătat lui Dan Capatos și Marei Bănică filmulețe indecente cu mama copiilor săi alături de alți bărbați și imagini cu Raluca Pastramă aflată sub influența substanțelor interzise. Dan Capatos a mărturisit că a văzut imagini groaznice.

„Dacă te știi în halul ăsta de compromisă, de ce mai ieși la atac?!”, a spus Dan Capatos.

Vedeți detalii pe Spectacola:

https://www.spectacola.ro/mara-banica-socata-de-imaginile-prezentate-de-pepe-cu-raluca-pastrama-la-tv-artistul-a-dat-buzna-in-emisiunea-lui-dan-capatos-pentru-a-prezenta-dovezi-video_42127.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel