Data publicării:
Brânzoaice ca la mama acasă. Aşa faci cele mai bune gogoşi
Autor: DCNews Team | Categorie: Lifestyle
Brânzoaicele sunt gogoşile iubite de toată lumea. Vă prezentăm o reţetă simplă, pe care o vei adora.
Ingrediente
Drojdie
Făină
Sare
Jumătate de kilogram de brânză
5 ouă
250 ml apa
Ulei
Citeşte şi De ce trebuie să ţineţi cartofii în apă înainte să-i prăjiţi. Trei trucuri utile gospodinelor
Mod de preparare
Se plămădeşte aluatul. Se lasă să crească coca. Se rade brânza şi se amestecă cu ouăle. Se împarte aluatul în mai multe părţi egale, se pune amestecul de brânză cu ou şi se împachetează. Apoi le punem la prăjit. Se pot servi cu zahăr pe deasupra, dulceaţă sau miere de albine.
Citeşte şi Prăjitură cu miere, cea mai uşoară reţetă. Desertul care va face să-ţi lingi degetele
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News