Brad Pitt va apărea în continuarea filmului "World War Z"
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp

Brad Pitt va filma si o continuare a fimului "World War Z", in care apare ca personaj principal, dupa ce filmul s-a dovedit a fi un succes in cinematografe, conform NME.

Autor: Andreea Adamescu

Gerry Lane, jucat de Brad Pitt, este un angajat la ONU ce cauta informatii pe intreg mapamondul pentru a opri o epidemie ce distruge intregi natiuni, transformand oamenii in zombie. " World War Z" este ecranizarea romanului de succes cu acelasi nume, scris de Max Brooks si lansat in 2006.

Regizat de Marc Foster, regizor al filmului Quantum Of Solace, productia "World War Z" a costat 190 de milioane de dolari. Filmul avea toate sansele sa devina un rateu costisitor dupa ce productia a implicat numeroase rescrieri ale scenariului si a fost lansat abia pe 21 iunie, cu sase luni mai tarziu decat era planificat.

Cu toate acestea, " World War Z" a depasit orice asteptari dupa ce incasarile au ajuns la 112 milioane de dolari doar in weekendul in care a fost lansat. Datorita popularitatii neasteptate de care s-a bucurat filmul, Paramount planuiesc sa produca si o continuare, conform declaratiei date pentru The Hollywood Reporter de catre Rob Moore, vicepresedintele studioului.

Pe langa actorie, Brad Pitt s-a ocupat si de partea de productie a filmului, iar Rob Moore i-a laudat eforturile depuse pentru a ajunta filmul sa treaca peste dificultati. " Un lucru grozav la acest proces a fost ca a aratat ce partener si producator grozav este Brad. Si-a luat un adevarat angajament", a declarat Moore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel