Bono s-a întâlnit cu preşedintele Mexicului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
bono, u2
bono, u2

Bono, solistul trupei irlandeze U2, s-a întâlnit în această săptămână cu preşedintele Mexicului pentru a discuta despre sărăcie şi violenţa cauzată de traficul de droguri, două dintre flagelurile care afectează această ţară de pe continentul american.

Rockerul irlandez s-a aflat în Mexic în această săptămână alături de colegii săi din trupa U2 pentru a susţine un concert din cadrul turneului mondial "360° Tour", informează express.co.uk, preluat de Mediafax.

Marţi, Bono şi-a sărbătorit ziua de naştere în capitala mexicană, Ciudad de Mexico, iar miercuri, 11 mai, a cântat cu U2 în acelaşi oraş. Totodată, joi, 12 mai, solistul irlandez s-a întâlnit cu preşedintele mexican Felipe Calderon.

Bono, un renumit activist pentru pace, a vizitat reşedinţa prezidenţială Los Pinos şi a discutat cu liderul acestei ţări despre problemele cu care se confrută Mexicul, dar şi despre problema încălzirii globale.

Potrivit presei mexicane, preşedintele Felipe Calderon i-a mulţumit rockerului irlandez pentru faptul că a vorbit despre violenţele din Mexic cauzate de traficul de droguri, pe scenă, cu ocazia concertului pe care trupa U2 l-a susţinut în seara de miercuri şi l-a felicitat apoi pe celebrul muzician pentru ziua lui de naştere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel