Bogdan Chirieac, replici FULMINANTE cu Oana Zamfir. "Aveţi curajul să le spuneţi asta?" / "Da, eu da!"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a avut un schimb de replici spectaculos cu jurnalista Oana Zamfir, cu privire la alegerile locale de duminică. 

"Influenţa majoră asupra acestor alegeri, şi asta mi-e teamă că vom dezbate duminică, este prezenţa la vot. Când prezenţa este scăzută, poţi avea rezultate aberante total în teren. La o prezenţă de 25 la sută la vot, se poate întâmpla ca un candidat să aibă 85 la sută, iar contracandidatul, care e văzut mai bine de opinia publică, să aibă 15 la sută. 

Din capul locului, alegerile sunt viciate. Dacă se duc seniorii şi nu se duc 30-45 la sută, alegerile sunt viciate pentru numele lui Dumnezeu. La fel şi invers! Şi mai e o problemă. Noi ziariştii, în fiecare an, am spus oamenilor să meargă la vot. Anul acesta aveţi curaj să spuneţi asta?", a întrebat Bogdan Chirieac. 

Oana Zamfir are curajul să spună DA

"Da, câtă vreme ne-am lăsat copiii la şcoală, da. Cu toate precauţia, eu le spun oamenilor să meargă la vot.", a răspuns Oana Zamfir. 

Bogdan Chirieac a explicat şi de ce el nu ar avea curajul să facă asta. "Eu nu am curaj să spun asta. Dacă cineva s-ar îmbolnăvi ştiind că m-a ascultat pe mine să meargă la vot, nu aş mai putea dormi.", a concluzionat acesta.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel