Bogdan Chirieac despre vizita președintelui Iohannis în Africa: Zanzibar e o destinație pentru milionari, iar domnul președinte merge pe milioanele bugetului de stat
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
presidency.ro
presidency.ro
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre vizita președintelui Klaus Iohannis în Africa și urmările pe care aceasta le va avea asupra țării noastre.

Analistul politic Bogdan Chirieac a avut o intervenție telefonică la News Hour with CNN. În cadrul emisiunii au discutat despre vizita președintelui Klaus Iohannis în Africa și urmările pe care aceasta le va avea asupra țării noastre. 

„Care ar putea fi beneficiile după această vizită pe care a făcut-o astăzi președintele?”, a întrebat Sabrina Preda.

„Cred că sute de mii de români doresc acum să viziteze Kenya, să meargă în safari și la școala de fete. Este cel mai important lucru pe care îl realizează președintele nostru. Noi aici suntem băgați în tot felul de crize, războaie și ne-a arătat președintele nostru cât de frumos este acolo, văd imaginile minunate. Foarte mulți români acum s-au relaxat și ei odată cu președintele nostru și prima doamnă”, a spus Bogdan Chirieac.

„Am văzut de asemenea că domnul președinte și prima doamnă s-au pozat într-o clasă de la acest liceu de fete. Era acolo o plasmă, un televizor pe care țara noastră l-ar fi donat anul trecut. Ce mesaj credeți că a vrut să transmită președintele?”, a insistat Sabrina Preda.

„Păi cred că vizita e planificată de anul trecut și atunci domnul președinte și-a trimis și o plasmă ca să-și facă poză. Eu cu grupul de români cu care vreau să merg în Kenya intenționăm, la pensie, nu acum că nu e timp, să donăm și noi două plasme și să ne facem poze. Să spunem că am donat plasme și că facem poze și noi aici. Este, zic eu, un demers senzațional pentru cât a costat această vizită. Beneficiile pentru România sunt uriașe, să știți”, a adăugat Bogdan Chirieac, ironic. 

„Domnule Chirieac, la ce să ne așteptăm? Înțeleg că următoarea destinație va fi Zanzibar”, a întrebat Sabrina Preda.

Eu mă aștept la niște peisaje foarte frumoase și o zi sau două pe plajă, de ce nu? Acum în noiembrie s-a mai răcit vremea în România, dar acolo e foarte frumos. Din nou, Zanzibar e o destinație pentru milionari, multimilionari ai României, că avem și noi și ne mândrim cu ei, iar domnul președinte merge pe milioanele bugetului de stat, ceea ce e foarte bine. Iată, două destinații de vacanță minunate care vor intra, sunt convins, în portofoliul românilor care au bani și timp”, a spus Bogdan Chirieac.

„Știți că au început agențiile de turism, chiar pentru 1 decembrie, să vândă astfel de pachete pe urmele președintelui”, a completat Sabina Preda. 

„Îi felicit din nou pe toți pentru această idee. Cu țara și cu Schengenul mai puțin, dar cu vacanțele mai mult. Ceea ce este foarte bine. România nu e doar înfrigurată, încruntată, e și pe vacanță și pe bună dispoziție și pe avioane private. Hai să ne facem și un brand de țară de bogați că de sărăcie ne-am săturat”, a concluzionat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel