Bodo vorbeşte cu Băsescu la telefon de trei-patru ori pe an
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
bodo
bodo

Solistul trupei Proconsul, Bodo, a declarat, la Bistriţa, că nu mai ţine legătura cu fosta sa soţie, Ioana Băsescu, dar vorbeşte la telefon cu tatăl acesteia, preşedintele Traian Băsescu, de trei-patru ori într-un an, iar relaţiile dintre ei sunt cordiale.

Bodo a fost întrebat, duminică seară, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea unui concert organizat la Sala Polivalentă din Bistriţa, care mai sunt relaţiile sale cu familia Băsescu.

"Cu fosta soţie nu mai ţin legătura deloc, iar de trei-patru ori pe an vorbesc cu domnul preşedinte la telefon. Mă întreabă ce fac, dacă sunt bine, dacă sunt ok. Nu mă întâlnesc cu dânsul «face to face». Sper ca după ce nu va mai fi preşedinte să pot sta mai mult de vorbă cu dânsul decât acum", a declarat Bodo, citat de Mediafax.

El a mai spus că nu este deloc deranjat de faptul că presa îl numeşte, în continuare, fostul ginere al preşedintelui Băsescu.

"Presa scrie despre mine aşa: «fostul ginere al preşedintelui s-a pocăit». Nu mă deranjează. Nu am avut de pierdut din faptul că ne-am întors la Domnul, dimpotrivă, am avut numai de câştigat. Cântăm în continuare piesele noastre, dar şi cântece de laudă şi închinare", a spus Bodo.

La Bistriţa, trupa Proconsul a susţinut, duminică seară, un concert organizat de o biserică penticostală, în faţa a peste o mie de oameni. De la un stand de carte şi obiecte religioase amplasat la intrarea în sala de concert, Bodo şi-a cumpărat o brăţară inscripţionată cu numele lui Iisus, iar colegii lui, Biblii cu coperte din piele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel