Bodo de la Proconsul, copii adoptați: N-am vrut să-i minţim
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Bodo și soția lui trăiesc frumos și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru minunile din viața lor. Artistul a recunoscut că iubirea pentru Cel de Sus i-a ajutat să facă schimbări importante în viața lor de familie.

"Dumnezeu ne-a ţinut lipiţi. Dacă nu L-am fi cunoscut pe Dumnezeu şi dacă n-am fi înţeles ce înseamnă Biblia pentru oameni, o carte de instrucţiuni a vieţii, poate că n-am fi fost împreună. Asta ne-a ţinut îndrăgostiţi şi aşa am reuşit să facem schimbări majore în viaţa noastră", a explicat cântărețul.

Pentru că nu reușeau să aiba copii, Bodo și soția lui au luat decizia de a adopa doi băieți, de care încearcă să se bucure în fiecare minut al vieții lor. Iar talentul tatălui pare să se fi transmis mai departe:

"Sunt foarte atraşi de muzică, vin la concertele noastre ori de câte ori au ocazia. Cer permisiunea să se urce la tobe pentru că sunt foarte fascinaţi de tobe, la vârsta aceasta", a povestit Bodo, la Antena Stars.

Cât despre adevărul adopției, pe care cei doi copii l-ar avea de înfruntat, artistul a mărturisit că "n-am vrut de la început să-i minţim. Vrem să-i pregătim pentru anii ce vor urma. Atunci când cineva le va spune că sunt adoptaţi, să fie pregătiţi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel