Boc, despre o candidatură la Cluj: Nicăieri nu e mai bine ca acasă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
emil-boc-cluj
emil-boc-cluj

Fostul premier, Emil Boc, a afirmat luni seară, la TVR, că nu s-a gândit la o candidatură la primăria Cluj-Napoca, dar a adăugat că "nicăieri nu e mai bine ca acasă".

„Nu m-am gândit la acest lucru”, a spus Boc, referitor la posibila sa candidatură la primăria Clujului. „Evident, Clujul îmi este drag, pentru că nicăieri nu te simţi mai bine ca acasă, asta o ştim fiecare. Clujul are primar şi vom merge mai departe. Asta nu înseamnă că, de exemplu, n-am fost preocupat în această perioadă să găsim firme care să ţină locul după plecarea Nokia şi iată că, cu Bosch şi DeLonghi s-au găsit soluţiile”, a declarat el, subliniind „excelenta” colaborarea cu Alin Tişe.

„Avem o decizie în partid potrivit căreia fiecare candidează pe poziţiile pe care le are, pentru a ne putea valida dacă oamenii vor aprecia să menţinem candidatul respectiv pentru funcţia de primar sau de preşedinte al CJ. Dar repet, acasă e acasă întotdeauna”, a conchis el.

Potrivit surselor citate, actualul primar interimar, Radu Moisin, îi va face loc lui Emil Boc să-şi reia postul care l-a propulsat. De asemenea, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, finul lui Boc, un alt nume vehiculat pentru postul de edil, a transmis în ultima vreme semnalul că nu intenţionează să candideze la Primărie dacă Boc vrea să revină.

Citește și:

Boc ia în serios candidatura pentru Primăria Cluj-Napoca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel