BLACK FRIDAY 2018. Cyber Monday, mai tare ca Black Friday
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Black Friday 2018
Black Friday 2018
BLACK FRIDAY 2018. Așteptați BLACK FRIDAY 2018 pentru a profita de reduceri? Vestea bună este că vă puteți bucura și de CYBER MONDAY. În unele țări, CYBER MONDAY a devenit mai popular decât BLACK FRIDAY.

BLACK FRIDAY 2018. CYBER MONDAY este o zi în care toate magazinele online au reduceri pe toata durata zilei la comenzile efectuate pe Internet.

BLACK FRIDAY 2018. În SUA, CYBER MONDAY este prima luni după Ziua Recunoștinței. În această zi, angajații întorși la muncă după un weekend petrecut în goana după reduceri provocată de BLACK FRIDAY, își continuă cumpărăturile online de la serviciu. Astfel că, în acea zi de luni, oamenii lucrează, dar își consumă timpul pentru shopping online.

BLACK FRIDAY 2018. În SUA, CYBER MONDAY din 2010 a obținut cel mai mare volum de vânzări online din toate timpurile astfel că a fost depășit pragul de vânzări de 1 miliard de dolari.

BLACK FRIDAY 2018. Un studiu citat de Retaildive a arătat că CYBER MONDAY este cea mai așteptată zi de cumpărături, 72% dintre consumatori fiind "mult mai entuziasmați pentru Cyber Monday decât orice altă zi, inclusiv BLACK FRIDAY". Conform aceluiași stduiu, cum era de așteptat, femeile sunt mai entuziasmate decât bărbații atunci când vine vorba de cumpărături, indiferent că vorbim de CYBER MONDAY sau de BLACK FRIDAY.

BLACK FRIDAY 2018. În România, CYBER MONDAY nu are atât de multă popularitate precum BLACK FRIDAY, dar trebuie știut că sunt suficiente magazine care oferă reduceri.

BLACK FRIDAY 2018. CYBER MONDAY urmează după BLACK FRIDAY și are loc pe data de 26 noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel