Horoscop, marți, 30 aprilie 2024
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Astăzi, Marte intră în Berbec. 

Marte intră în Berbec, domiciliul său, unde va sta până pe 9 iunie. El aduce multă furie în viața noastră, însă aceasta poate fi transpusă într-un mod sănătos și transformată în curajul de a face ceva. Furia trebuie vărsată, dacă ne-o vom reprima, nu vom face decât să acumulăm agresivitate. Cei mai afectați de acest tranzit vor fi ce cu marcaj cardinal în astrogramele natale: Berbec, Rac, Balanță. Capricorn. 

Berbec

Marte vine cu o doză serioasă de curaj și de nerăbdare. Important este să nu lași ziua să treacă așa degeaba. 

Taur

Din când în când, este bine să mai dai un pas în spate. Să privești viața precum un spectator. Vei reuși să fii mai obiectiv. 

Gemeni

Unii prieteni vor avea un rol important în desfășurarea acestor zile. Deci nu evita să apelezi la el când vei avea nevoie. 

Rac

Atitudinea ta va deveni mult mai autoritară. S-ar putea să fii și mai reticent la propunerile șefilor. Dar un lucru e cert: ești mai curajos. 

Leu

Începe o perioadă fantastică pentru a călători sau pentru a studia. Nu trebuie să lași plictiseala să se instaleze în rutina ta. 

Fecioară

Vei fi permanent preocupat de situația financiară. Astrele îți recomandă să faci tot posibilul să nu faci cheltuieli serioase până nu îți plătești datoriile. 

Balanță

Marte intră în casa a șapte, a relațiilor. Atmosfera din sânul cuplului va fi destul de tensionată. Nu te baza pe răbdarea partenerului!

Scorpion

Schimbarea lui Marte, guvernatorul tău, nu este neapărat cea mai bună. Va trebui să faci numeroase ajustări pe plan profesional. 

Săgetător

Astrele te încurajează să faci din această zi una memorabilă. Una în care să îți pese și de dorințele tale, nu doar de ale celorlalți. 

Capricorn

Astrele te invită să investești timp și energie în bunăstarea gospodăriei. Stai departe de conflictele familiei!

Vărsător

Mintea îți va merge de minune, dar vei avea probleme în ceea ce privește comunicarea. De ce? Pentru că vei fi mai tendențios. 

Pești

Marte își începe tranzitul în casa a doua, a banilor. Este posibil să beneficiezi de oportunități în acest sens. Dar vor apărea și cheltuieli suplimentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel