Bill Clinton va juca în comedia ”The Hangover 2”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Bill Clinton
Bill Clinton

Potrivit unor surse citate de people.com, fostul președinte al S.U.A, Bill Clinton, va juca în filmul ”The Hangover 2”, care se va lansa pe 26 mai 2011.

Bill Clinton va avea o apariție episodică, jucându-și propiul rol. Scena în care va fi prezent acesta s-a turnat sâmbătă, la Bankgkok. Totuși, fostul președinte american nu s-a dus în Thailanda special pentru a participa la filmări, acesta participând la o reuniune unde a susţinut un discurs despre energiile regenerabile.

Fanii filmului "Marea mahmureală/ The Hangover" îşi amintesc cu siguranţă prestaţia plină de umor a fostului campion mondial la box Mike Tyson în această comedie, lansată pe marile ecrane în 2009 şi care s-a bucurat de un imens succes de casă. În continuarea acestui film ar fi trebuit să apară şi Mel Gibson, însă rolul său a fost în cele din urmă atribuit actorului Liam Neeson.

The Hangover 2" îi va aduce din nou împreună pe marile ecrane pe Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms şi Justin Bartha, care au interpretat în filmul din 2009 rolurile a patru prieteni plecaţi într-o călătorie plină de peripeţii la Las Vegas, pentru a organiza o petrecere a burlacilor. De această dată, acţiunea se va petrece la Bangkok. Todd Phillips va asigura şi de această dată regia filmului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel