Berlusconi consideră că magistraţii sunt "cancerul democraţiei"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
silvio-berlusconi
silvio-berlusconi

Premierul italian, Silvio Berlusconi, a criticat, din nou, magistraţii, afirmând că sunt un "cancer al democraţiei", într-o zi în care sunt omagiate victimele terorismului, între care şi numeroşi judecători.

Judecătorii "sunt cancerul democraţiei noastre. Există, din partea lor, încercări repetate de subversiune", a declarat Berlusconi, într-o pauză, la audierile în cazul Mills, în care este acuzat de coruperea martorului. Următoarea audiere în acest caz a fost stabilită la 16 mai, informează Mediafax.

Declarându-se victima unei persecuţii judiciare, el a denunţat în special "acuzaţiile nefondate ale procurorilor din Milano, care utilizează dreptul contra celor pe care-i consideră un adversar politic".

Enumerând procedurile împotriva sa, el i-a calificat drept "eroi" pe magistraţii care "au optat să respingă acuzaţiile procurorilor".

În ceea ce priveşte procesul Mills, la care a asistat pentru prima dată, Berlusconi l-a calificat ca "paradoxal, incredibil, cu adevărat suprarealist", pentru că "nu există motivaţie pentru corupţie şi nici dovezi că au fost plătite fonduri, absolut nimic".

El a negat întotdeauna că l-a cunoscut pe avocatul Mills, căruia este acuzat că i-a plătit 60.000 de dolari în schimbul unor mărturii false.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel