Data actualizării:
Data publicării:

Berbece și Mîndrilă, ACUZAȚII dure. "A schimbat și iala la birou"

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Prefectul de Vrancea, Gheorghiță Berbece, a reacționat după acuzațiile managerului Spitalului Judeţean, infectat cu COVID-19, care a fugit din spital. 

Prefectul Județului Vrancea a reacționat după ce managerul Spitalului Judeţean, infectat cu COVID-19, a fost transportat de angajaţii ISU la spital, împotriva voinței sale.

Traian Mîndrilă a aflat că este infectat cu virusul COVID-19 în urmă cu câteva zile, iar în loc să se interneze în spital, el s-a izolat într-o pensiune din Focşani, luând cu sine computerul şi documentele de serviciu.

Ce spune prefectul de Vrancea. "A schimbat și iala la birou"

"Dumnealui din momentul în care a primit buletinul de analiză și a constatat că este pozitiv, ar fi trebuit să meargă la spital. Acolo urma să i se facă consultul și toată procedura. Dumnealui, în schimb, a preferat să se întoarcă în instituție, printre ceilalți colegi. Eu nu am știut absolut nimic despre lucrul acesta, nu m-a anunțat că intenționează să lucreze la domiciliu sau că va pleca cu documente din unitate. De bunăvoie, și-a luat un braț de acte din birou și a plecat. Mai ciudat este că după plecarea lui a fost schimbată și iala ușii de la birou. Ba mai mult, nu înțeleg faptul că dumnealui a preferat să meargă într-o locație, într-o pensiune, care era rezervată pentru personalul medical non-covid, iar asta m-a făcut să mă alertez și i-am cerut solicitat să meargă la spital, așa cum este procedura", a declarat Gheorghiță Berbece, în direct la B1 TV. 

Managerul Spitalului în acuză pe prefect că a încălcat legea

 

Întrebat ce părere are despre acuzațiile managerului spitalului, dar și în ce formă ar fi încălcat legea atât el, cât și Ministerul Sănătății, prefectul de Vrancea a răspuns:

"Dumnealui a fost învățat de zece ani de zile de când este manager al spitalului să nu se supună niciunei reguli, face ce vrea el, ca pe moșia lui și, ca urmare, e aproape firesc să se simte inconfortabil într-o unitate medicală pe care chiar dumnealui o păstorește și nu ar fi trebuit să aibă niciun fel de teamă să meargă acolo dacă s-ar fi preocupat să fie toate lucrurile în regulă și toate circuitele respectate, dar și dotările personalului", a completat el. 

Citește scrisoarea deschisă a managerului de spital: Traian Mîndrilă, directorul spitalului din Vrancea, infectat cu COVID-19, scrisoare deschisă după ce a fost dus cu forța la spital

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel