Bărbat acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, arestat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Tatăl unei fete de 13 ani,  din localitatea Lăcusteni, judeţul Vâlcea, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, sub acuzaţia de viol şi incest. Bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 18 ani.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vâlcea, mama fetei a sesizat oamenii legii cu privire la cele întâmplate, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că faptele au avut loc în perioada noiembrie 2010 - noiembrie 2011.

"O femeie de 40 ani, din localitatea Lăcusteni, a sesizat poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea că soţul său de 42 ani a întreţinut raporturi sexuale cu una din fiicele sale, în vârstă de 13 ani. În urma cercetărilor s-a stabilit că, în perioada noiembrie 2010 - noiembrie 2011, bărbatul a întreţinut, prin constrângere, de mai multe ori, raporturi sexuale cu fiica sa în vârsta de 13 ani. În baza probatoriului administrat în cauză s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi incest", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subcomisar Eusebiu Predonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel